7 de juliol a les 20,00h al Centre Cívic de Santa Eugènia

Encetem les vacances d’estiu amb la clàssica pedalada nocturna de «Mou-te en bici»!
Mentre pedalem per la Ruta del Carrilet, gaudim del bon ambient entre amigues, amics, familiars i gent nova per conèixer fins a la platja, on ens espera un bon cremat!

La pedalada tindrà lloc el divendres 7 de juliol de 2017. L’hora de sortida és a les 20:00h davant el Centre cívic de Santa Eugènia (Can Ninetes). Es seguirà la Ruta del Carrilet des de Girona fins a la platja de Sant Feliu de Guíxols, en total uns 39,7 km, i s’ha d’anar equipat amb casc, bidó d’aigua, llums i altres elements reflectors. Es recomana revisar la bicicleta abans de sortir, especialment la pressió dels pneumàtics, per evitar possibles avaries. El sopar que es fa a Llagostera, no s’inclou café ni refrescs.

A la platja de Sant Feliu de Guíxols hi haurà cremat per tothom!

El servei de tornada inclou també el transport de bicicletes. PLACES LIMITADES.
Termini d’inscripció: 5 de juliol de 2017

Les tarifes són:

SOCI/A:
– Només sopar: 18€
– Sopar + transport: 25 €

NO SOCI/A:
– Només sopar: 23€
– Sopar + transport: 30 €

L’emplenament d’aquest formulari ÉS OBLIGATORI per a les persones que assistiran a la pedalada i que volen inscriure’s al sopar i al servei de transport per tornar a Girona. Us podeu inscriure fins el 5 de Juliol de 2017

Formulari inscripció a la XV Pedalada nocturna a Sant Feliu de Guíxols

Ets soci? (obligatori)

Vols rebre informació de Mou-te en bici

Com has conegut aquesta activitat?

Condicions

S'exclou la competició de la pedalada. L'entitat no cobreix els accidents ni la responsabilitat civil pels danys soferts i provocats durant la pedalada. Assumeixo personalment el risc inherent per la salut que suposa l'esforç físic requerit per la participació en aquesta activitat, així com el risc inherent que comporta la pedalada. La pedalada transita per les Vies Verdes i s'han de respectar les normes que s'hi estableixen a més de les normes de la Llei de Seguretat Vial i del seu reglament, vetllant per la meva seguretat i la de la resta de participants i usuaris de la via pública. Declaro conèixer els riscos propis de la participació en aquesta pedalada, com són: existència de vehicles propis i aliens a l'entitat circulant en alguns trams del recorregut de la pedalada com a usuaris normals de la via i en ambdós sentits de la marxa; accepto i conec que existeixen cruïlles no regulades per l'entitat a les que poden incorporar-se tota mena de vehicles; que existeixen trams perillosos en els que hauré d'extremar la precaució; que existeixen trams en els que l'estat de les vies no tenen les condicions de seguretat adients; que existeix la possibilitat de patir un accident esportiu lligat a la pràctica del ciclisme; que existeix la possibilitat de provocar un accident a un tercer aliè a la pedalada. L'entitat queda exclosa i eximida de tota responsabilitat derivada de qualsevol de les circumstàncies anteriorment descrites i de qualsevol altra que no hagi estat mencionada.

Fer el pagament

Hi ha dues maneres de pagar, amb transferencia i amb targeta Redsys, aquesta última és immediata i en el cas de triar transferència, recordeu que no finalitza la inscripció fins que el nostre compte no rep la vostra transferència bancaria.

Comprar els tiquets