1003

DdG – ARBUCIES

L’Ajuntament posa en marxa una de les propostes que van aprovar els regidors del darrer ple dels infants

L’Ajuntament d’Arbúcies ha fet realitat una proposta que va sorgir en el darrer ple dels infants, un òrgan format per regidors alumnes de les escoles i que disposen d’un petit pressupost per tirar endavant iniciatives. Ara, els aparcaments de bicicletes i patinets que van demanar els regidors infantils ja s’han col·locat a les dues escoles perquè els alumnes en puguin fer ús. Aquesta és la primera proposta que s’ha dut a terme i que va ser aprovada pel ple infantil al desembre. La segona proposta, anar a veure una obra de teatre en anglès, tindrà lloc al mes de maig.

Els resultats de la primera sessió del Ple dels infants ja es poden veure al carrer. Els pàrquings per a patinets i bicicletes s’han col·locat a fora dels dos centres, l’escola Dr. Carulla i l’escola Vedruna amb una resposta molt positiva per part de l’alumnat i el professorat, segons va informar ahir l’Ajuntament. La segona proposta d’aquest Ple infantil, anar a veure una obra de teatre en anglès es durà a terme al mes de maig. A més, tal com havien acordat els regidors infantils, d’aquesta activitat en podran gaudir tots els alumnes de primària, des de primer a sisè, ja que s’han organitzat les funcions de teatre en tres sessions perquè tots els nens i nenes de les escoles en poguessin gaudir.

Dimecres, nou ple infantil

D’altra banda, el pròxim ple dels infants se celebrarà aquest dimecres, 11 de març, a les onze del matí a la sala de plens de l’Ajuntament d’Arbúcies, va informar el consistori. En aquesta ocasió, l’ordre del dia inclou la proposta d’aprovació per anar a fer natació a les piscines municipals al mes de juny durant la classe d’Educació Física; organitzar un concert juvenil per Enramades i finalment fer una lligueta entra les dues escoles durant la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport del curs 2015-2016.