GIRONA | DDG 

La plataforma Mou-te en Bici ha organitzat per diumenge una bicicletada botànica, per gaudir d’una passejada de primavera en bicicleta i en bona companyia. La sortida està prevista a les deu del matí del Centre Cívic Can Ninetes de Santa Eugènia. Es pedalarà per la vora del Ter amb Montse Gispert, una especialista en vegetació de ribera i que ajudarà a identificar les espècies que es vagin trobant.

Bicicletades botànica i esportiva a Girona

El Punt Avui – 21/04/12 02:00 – GIRONA – JORDI NADAL

El centre cívic Can Ninetes de Santa Eugènia serà el punt de sortida diumenge de la Bicicletada botànica 2012, organitzada per Mou-te en bici. Es tracta d’una passejada en bicicleta, a partir de les deu del matí, per la vora del Ter. Hi participarà Montse Gispert, especialista en botànica, que parlarà als participants de la vegetació de ribera, i els ajudarà a identificar les espècies que es vagin trobant pel camí.

Amb un caràcter més esportiu, el mateix dia es farà la segona cursa de muntanya de les Pedreres de Girona, a partir de les nou del matí. Se sortirà des dels jardins fora muralla i tindrà dos recorreguts, de 10 i 20 quilòmetres per les Gavarres i el sector del Pirulí.