DdG – REDACCIO

La botiga PedalsBike de Celrà ofereix una gamma de bicicletes solidàries i econòmiques d’Ecosol, l’empresa que promou la inserció laboral dels més desfavorits

Gràcies a l’esforç i l’entusiasme pel món de la bicicleta d’un jove emprenedor i ciclista, PedalsBike va esdevenir una realitat l’any 2013 al municipi de Celrà.

PedalsBike és una botiga especialitzada en la venda de bicicletes i també compta amb un taller de reparacions. A més, la botiga ofereix altres serveis com el lloguer de bicicletes o el de guarda-bicis.

Gràcies a un conveni amb Cáritas Diocesana de Girona, PedalsBike col·labora en la venda de bicicletes solidàries d’Ecosol, l’empresa d’inserció laboral de Càritas. Aquesta empresa, la qual promou la inserció laboral dels més desfavorits, té una línia d’activitat que s’encarrega de la producció, venda, lloguer i manteniment de bicicletes.

D’aquesta manera, PedalsBike ofereix una gamma de bicicletes solidàries i econòmiques que es poden adquirir físicament a l’establiment, o bé des de la seva botiga online.

Hi ha quatre models de bicicletes Ecosol: laStreet City (125€), una bicicleta de passeig d’estil holandès molt còmoda; la Folding 20 (139 €), una bicicleta plegable ideal per tenir-la guardada en qualsevol lloc; la FS MTB (125€), una mountain bike per a passeig en tot tipus de superfícies; l’OPEN 24 (125€), una mountain bike per als més petits d’entre 10 i 14 anys.

PedalsBike es troba al municipi de Celrà a la Carretera de Palamós, 49, baixos. El seu horari és de dilluns a divendres de 09:00h a 13:30h i de 16:00h a 20:30h i els dissabtes de 09:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h. Per a més informació, el seu telèfon de contacte és el 972 49 28 25 i el correu electrònic pedalsbikecelra@gmail.com .