06022014

DdG – BLANES

Feia més de dos anys que estaven abandonades i sense reclamar i aniran al projecte “Bicis per la Vida”

L’Ajuntament de Blanes, en col·laboració amb la Policia Local, va entregar ahir 58 bicicletes que el consistori tenia abandonades al dipòsit municipal, sense número identificatiu i sense reclamar pels propietaris durant dos anys, que aniran a col·lectius desafavorits.
La iniciativa es remunta a finals de l’any passat quan l’Ajuntament i la Fundació van signar un conveni de col·laboració per formalitzar la cessió de les bicicletes, que s’han destinat al programa “Bicis per la Vida” on hi participen, a banda de la Fundació Contador, les fundacions SEUR i Ananta així com l’Associació de Minusvàlids de Pinto (Madrid).
La Fundació SEUR va enviar ahir al migdia un tràiler a Blanes per recollir les 58 bicicletes, que posteriorment es traslladaran a la seu de l’Associació de Minusvàlids de Pinto. En aquest punt és on es fa la reparació de bicicletes i es tracta d’un taller que dóna treball a persones discapacitades, per a la seva posterior distribució gratuïta a col·lectius desfavorits.
El grup de beneficiaris de les bicicletes és molt nombrós; des de persones amb discapacitat del municipi de Pinto i rodalies, fins a col·lectius en risc d’exclusió social.