OLOT- Diari de Girona 

 S’ha organitzat una pedalada pel carril bici per diumenge que ve, dia 1 d’abril, a 2/4 d’11 del matí davant de l’avinguda Estació d’Olot. Servirà per celebrar el 20è aniversari de la inauguració de la via verda entre Olot i Girona a partir de l’antic traçat de la via del Tren d’Olot. També servirà per inaugurar el Centre Logístic de Bicicletes (CLB), una empresa de lloguer i trasllat de bicicletes.
La pedalada sortirà d’Olot cap a les Preses, Sant Esteve d’en Bas, la Parcel·lària, el Mallol, Codella i tornarà a Olot al migdia. S’hi preveu la presència de polítics com Pere Macias (CiU), Pere Navarro (PSC), Josep Maria Corominas (CiU) i Daniel Terradellas (PSC).

Diari de Girona – 01/04/2012
Vies Verdes Celebració del Superdia amb Bicicleta
El Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Canal Super3 van celebrar ahir “el Superdia amb Bicicleta” per la Via Verda de la Ruta del Ferro i del Carbó. L’activitat va consistir en una pedalada plena de sorpreses que va permetre als quinze súpers guanyadors del concurs descobrir els principals atractius de patrimoni natural i cultural de la Ruta del Ferro i del Carbó, situada al Ripollès. Miquel Calm, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona i vicepresident de la Diputació de Girona, va rebre els guanyadors.

Diari de Girona – 02/04/2012
Olot Vint anys de carril bici
Una pedalada va servir, com no podria ser de cap altra manera, per commemorar els 20 anys del carril bici Olot-Girona. Diverses autoritats, entre ells l’exdirector general de Trànsit Pere Navarro, van acompanyar els nombrosos veïns assistents.