SARRIÀ DE TER | DDG 

Els treballs tenen un cost d’uns 133.000 euros i compten amb una subvenció del 70% del Puosc

L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha iniciat recetment les obres a l’entorn de la rotonda de la Via Augusta. En concret s’està executant la urbanització del carrer Francesc Cambó, pendents des de fa temps a l’espera que l’Estat cedís la titularitat de la Via Augusta. Aquestes obres han d’ajudar a consolidar el vial que es va obrir després de fer la rotonda de la Via Augusta i que ara estava obert provisionalment. Al mateix temps, aprofitant les obres, es crea una nova zona verda en la part del carrer que quedava tancada i es construeix una part del futur carril bici, segons ha informat Ràdio Sarrià.
L’àmbit d’actuació inclou les dues entrades al carrer Francesc Cambó. Des des de l’avinguda França està previst millorar el disseny del vial per permetre una millor circulació de manera que el trànsit serà circular a l’entorn del pavelló. Mentre duren les obres s’ha habilitat un pas per als camions d’aquesta zona industrial per la plaça de davant del pavelló.
Els treballs tenen un pressupost de 122.000 euros i els està executant l’empresa Àrids Vilanna. El 70% del cost s’assumeix amb una subvenció del Puosc.