DdG – L’ESCALA – G.T1411
L’Ajuntament havia reivindicat l’actuació des que es va refer l’espai arran de la llevantada del 2008

El Departament de Costes del Ministeri de Medi Ambient ha iniciat aquesta setmana les obres per acabar d’urbanitzar el tram entre el Passeig Marítim i el de Riells a l’Escala. Es tracta d’un camí de terra de només 80 metres que havia quedat pendent des que es va refer el passeig arran de la llevantada del Nadal del 2008.
Fa anys que l’Ajuntament reclama a Costes que faci aquesta actuació, que té la voluntat de relligar els dos passejos, unificar l’espai i millorar la seguretat del trànsit. El projecte permetrà crear dos vials paral·lels, un destinat a carril bici i l’altres per a vianants, amb el mateix paviment i mobiliari que té la resta del passeig.
El regidor d’Urbanisme, Víctor Puga (PSC), assegura que es tracta d’una obra imprescindible” que permetrà relligar el carril bici del passeig amb la plaça de l’Univers, oferint més seguretat. En aquest sentit, el regidor va celebra que Costes, que és l’administració competent en aquesta zona de primera línia de mar, hagi atès les reclamacions que fa anys que fa l’Ajuntament.