http://www.elpunt.cat

http://www.elpunt.cat

El Punt Avui – BANYOLES – ÒSCAR PINILLA
Enxampen un menor i un noi de 19 anys que en van sostreure quatre del Club Natació per valor de 2.000 euros
Els Mossos d’Esquadra han pogut detenir dos lladres que van sostreure quatre bicicletes a Banyoles valorades en uns dos mil euros. Els fets van tenir lloc el 28 d’octubre al pàrquing habilitat de bicicletes del Club Natació Banyoles, on, en una mateixa tarda, se n’haurien sostret quatre. Els investigadors dels Mossos van iniciar les indagacions per tal d’esbrinar els fets i ja inicialment van identificar un dels presumptes autors. Més endavant van poder identificar un altre dels autors, fruit de reunir diferents indicis. Només mancava detenir aquestes persones.

Amb antecedents

Finalment el dia 2 de novembre dos agents de paisà van veure a la pujada Creu de Palau de Girona dos nois que coincidien perfectament amb els dos que la unitat d’investigació de Girona estava buscant pel furt de les bicicletes a Banyoles. Els agents els van cridar l’alto, i van acabar conduïts a comissaria. Els detinguts són un menor d’edat, que segons fonts policials és un delinqüent habitual amb nombrosos antecedents, i un major d’edat. Aquest últim té 19 anys, és de nacionalitat espanyola, veí de Girona, i no té antecedents. El menor va ser conduït davant de la fiscalia de menors, i l’altre jove està a l’espera que pròximament el jutge el citi per ser jutjat per aquests fets.

Les bicicletes –tres de la marca Specialized i una de Connor– van ser recuperades i seran lliurades als seus propietaris.