DdG – GIRONA – ACN

L’individu havia extret d’un traster el vehicle, valorat en 3.200 euros, un comerç li va comprar per 200 euros i anunciava que la venia per 1.300 euros

La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts un home per robar una bicicleta valorada en 3.200 euros i revendre-la a una botiga de la ciutat. La detenció és fruit d’una investigació duta a terme pels agents de la secció d’investigació i seguretat de la Policia. La investigació va començar arran del robatori amb força d’una bicicleta valorada en 3.200 euros. Concretament, el novembre passat el lladre va forçar la porta d’un traster i es va endur la bicicleta.

Els agents van estirar el fil d’un anunci publicitari on es posava a venda la bici per 1.300 euros. Van poder determinar que es tractava del vehicle que una persona havia denunciat com a sostreta d’un traster mesos enrera i que segurament havia passat al mercat de segona mà.

Al mercat de segona mà

La pista d’aquest anunci va portar els agents del cos policial fins a una botiga de segona mà del barri de Santa Eugènia. Els agents van esbrinar que l’home que havia robat la bicicleta al traster d’un edifici, l’havia acabat venent per 200 euros al propietari de la botiga de segona mà i que aquest estava intentant vendre-la a un preu de 1.300 euros posant l’esmenat anunci.
Un cop fetes totes les gestions, aquest dimarts passat van detenir Paulo Andrés D. O. de 35 anys d’edat i veí de Sarrià de Ter, com a suposat autor d’un delicte de robatori de vehicle. El fets, però, no van acabar aquí.

Imputat el botiguer

Els agents de la Policia Municipal també atribueixen al propietari de l’establiment de segona mà un delicte de receptació per intentar vendre un producte que haviacomprat i que havia estat robat amb anterioritat.