DdG – GIRONA

Les dues proves, que per primer cop seran federades, coincidiran aquest diumenge al matí sortint des de Girona

La plaça Catalunya de Girona serà diumenge al matí el punt de sortida de dues proves ciclistes que, organitzades pel GEiEG, tenen dues filosofies prou diferents: la “Road Book” de les Gavarres en BTT i la 52a edició de la històrica Festa del Pedal.
La “Road Book” d’orientació i aventura per les Gavarres és la primera cita puntuable de quatre proves i, oberta a tothom, sortirà a les nou del matí des de la plaça Catalunya. Inscripcions a les instal·lacions del GEiEG, per Internet o el mateix dia de la prova. La Festa del Pedal del GEiEG és una de les pedalades populars més clàssiques i diumenge, en la seva edició número 52, sortirà des de la plaça Catalunya de Girona per fer un recorregut de 16 quilòmetres per Sant Gregori, Bescanó, les Deveses de Salt i de tornada a Girona. Les inscripcions es poden fer a les instal·lacions del GEiEG o de l’empresa Citylift.
Aquest cap de setmana també hi ha tres proves ciclistes més a Girona. La Marxa Ciclista Terra de l’Aigua a Riells i Viabrea, la primera marxa femenina Dones a Pedal de Blanes i la tradicional marxa de BTT Cingles de ?Llémena a Sant Esteve de Llémena.