fixie-blanca

La Plataforma Mou-te en bici instal·larà aquest cap de setmana dues bicicletes blanques en record als darrers ciclistes atropellats a les carreteres gironines.

La Plataforma cívica per l’ús de la bicicleta i per la mobilitat sostenible Mou-te en bici instal·larà les dues bicicletes blanques en els llocs on es varen produir els accidents. Una a la cruïlla de la carretera de Cassà de la Selva a Caldes de Malavella amb la cruïlla a Sant Andreu Salou, i l’altra a la C-31, al terme municipal de Gualta.

Amb aquestes accions, Mou-te en bici vol fer present una vegada més que els ciclistes tenim dret a circular amb seguretat per les carreteres i que les Administracions han de preservar aquest dret amb infraestructures adients i una correcta senyalització. Alhora, volem recordar als conductors dels vehicles tèrmics que la seva actitud quan veuen una bicicleta a la calçada ha de ser la de reduir la velocitat i avançar als ciclistes deixant 1,5 metres de distància, encara que hagin de trepitjar o sobrepassar la línia continua.

Mou-te en bici espera que aquestes siguin les últimes bicicletes blanques que s’han d’instal·lar a les carreteres gironines. També volem fer un recordatori sobre la necessitat de que els ciclistes es facin el màxim de visibles possible amb l’ús de llums i roba reflectant.

Per a més informació, podeu contactar amb el President, Xavier Corominas i Mainegre, al telèfon 628.448.458 o bé al telèfon de Mou-te en bici.

Junta Directiva de Mou-te en bici

Més informació:
info@moutenbici.org
Tel. 650.640.557

El document en PDF: Premsa_ciclistesatropellats