El Punt Avui – CALDES DE MALAVELLA – NURI FORNS

L’Ajuntament vendrà una parcel·la al golf per finançar projectes

L’Ajuntament de Caldes de Malavella posarà a la venda una parcel·la municipal situada en el camp de golf, on hi caben quatre cases individuals, per poder finançar projectes que ara no es poden tirar endavant, segons va explicar ahir l’alcalde, Salvador Balliu. “La volem subhastar, i és una parcel·la molt ben situada que ja té pretendents”, va dir. El ple va aprovar dilluns el pressupost, que creix a 6.835.504 euros, i Balliu, durant el ple, es va comprometre a, un cop venuda la parcel·la, decidir entre tots els grups polítics quins projectes són prioritaris.

Del pressupost, que es va aprovar gràcies al suport del PP (PIC, ICV i ERC hi van votar en contra), 327.814 euros es destinaran a inversions. D’aquesta quantitat, 200.000 seran de crèdit, ja que, segons Balliu, el nivell d’endeutament és del 42,83% i això permet anar a crèdit. La partida més elevada és la de despesa corrent, que creix a 3.400.000 euros.

El carril bici

Per altra banda, durant aquest any –i amb el crèdit– es preveu executar el projecte de la via verda, un carril bici que ha de connectar l’estació de tren de Caldes amb el vial que va de Girona a Sant Feliu de Guíxols, i el que arriba fins a la Creu de la Mà. El projecte té un cost de 300.000 euros dels quals 150.000 ja venien subvencionats pel FEDER.