DdG – GIRONA – ACN

La Policia municipal deté dos homes per robar-les d’un primer pis amb l’ajuda d’una escala de fusta

La Policial Municipal de Girona va detenir diumenge a la nit dos homes de 33 i 48 anys d’edat després d’enxampar-los quan un d’ells subjectava una escala de fusta a la vorera mentre l’altre en baixava amb una bicicleta des del balcó d’un primer pis. Els agents van escorcollar i identificar els dos homes i després de fer gestions amb el propietari del domicili van comprovar que acabaven de robar-li les dues bicicletes que tenia al balcó. Per això els agents van detenir Ciro A. S., de 48 anys, i Sergio Alberto I. M., de 33 anys, tots dos de nacionalitat hondurenya i amb antecedents penals, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar al voltant de tres quarts d’onze de la nit, quan la Policia Municipal va rebre un avís de la Central de Coordinació Policial que informava que hi havia dues persones enfilades a una escala de fusta i que intentaven accedir a un habitatge del c. Costabona.

Un cop al lloc, van observar un home que des de la vorera, aguantava una escala de fusta tipus tisora al costat de la qual hi havia una bicicleta, que estava recolzada a un balcó d’un primer pis mentre que un altre home baixava carregat amb una bicicleta.

De les identificacions al dos sospitosos es va detectar que un d’ells no tenia autorització per a residir a l’estat espanyol, motiu pel qual es van iniciar els tràmits amb els agents de la policia espanyola que van iniciar un expedient d’expulsió.