DdG – BESCANÓ

ERC i Entesa per Bescanó han replicat a CiU tot afirmant que ells sí que volen la passera que ha de connectar amb Sant Gregori, després que el candidat convergent, Pere Lluís Garcia, assegurés que el seu partit és l’única garantia que es porti a terme.
Els republicans es mostren taxatius: “Tindrem passera”, assenyalen. Tot i això, recorden que ja n’hi ha una amb concessió privada per uns quants anys, fet que permet “no haver de decidir amb presses un projecte de pont que ens hipotecarà altres inversions” que ERC veu prioritàries, com el centre de dia o la línia de P0. D’aquesta manera, els republicans indiquen que la passera és necessària, però que cal repensar millor el projecte. I demanen a CiU que “tingui el respecte necessari per als projectes de poble de les altres candidatures i no pretengui enganyar els veïns tot tergiversant declaracions”.
Per la seva banda, la cap de llista d’ICV-EUiA-Entesa de Bescanó, Angie López, assegura que el seu partit no s’oposa a la passera, però que vol fer-la “millor, d’una forma més austera i dedicar la resta de la inversió a necessitats bàsiques i en benefici de projectes per a la gent del poble” .

Pas per a vehicles
En aquest sentit, la candidata d’ICV assenyala que el projecte actual “només contempla el pas de vianants i ciclistes, quan seria un avantatge per a la gent de Bescanó que a més hi poguessin passar vehicles”. Des de la candidatura ecosocialista asseguren, però, que mai s’han mostrat en contra del projecte, tal com assenyala el candidat convergent. Fa un parell de dies, Pere Lluís Garcia va lamentar en un comunicat que ni ERC ni ICV volguessin la infraestructura.