DdG – PORT DE LA SELVA – E.B.

Les denúncies de sostracció d’aquests vehicles han pujat a l’estiu i això va aixecar les sospites

Un veí de Jaén que va estar en un bar del Port de la Selva fent de cambrer durant la temporada d’estiu i durant la resta del dia es dedicava a un altre “negoci”, el de robar bicicletes a veïns. Escollia uns models d’alt valor. El dia de la detenció, van descobrir-li dues bicicletes a casa seva, un d’elles, elèctrica i valorada en 3.500 euros i l’altra de muntanya, per 510 euros.
La Guàrdia Municipal del Port de la Selva va aixecar el cas i amb la col·laboració veïnal van poder esbrinar qui hi havia al darrere de diversos robatoris de bicicletes que s’estaven produint des de principis d’estiu. De moment hi ha fins una desena de denúncies de bicicletes robades i això és el que va portar a fer més vigilància. També van detectar una empresa de missatgeria que sovint anava al poble i que suposadament enviaria les bicicletes cap a algun indret d’Espanya. Amb tot es va tancar el cercle i a finals d’agost van veure que tot apuntava cap a un cambrer. La Guàrdia Municipal va demanar la col·laboració dels Mossos i el dilluns van detenir el presumpte autor d’un delicte dels furts. Quan el van portar a casa seva hi van trobar dues bicicletes. L’home va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs, tot i que la investigació policial està oberta.
Es dóna el cas que dijous els agents del Port de la Selva també van arrestar quatre magrebins que acabaven de robar una bicicleta. El seu amo no feia ni 20 minuts que havia denunciat el robatori.