Mou-te en bici demana la paralització de qualsevol mesura coercitiva contra l’ús de la bicicleta a la ciutat fins que s’hagin resolt els punts crítics, o punts negres, per a la circulació de la bicicleta i arreglat la continuïtat dels carrils bici i traçats segurs, alhora que anuncia la presentació de l’informe Critical Bike, on es podran visualitzar més de 100 punts que necessiten millores per a poder fer possible una circulació en bicicleta segura i eficient.

Per denunciar mesures incíviques o que poden posar en perill als vianants no cal fer cap campanya, sinó actuar diàriament i sobretot informar als usuaris de les alternatives als seus trajectes.

Girona té una gran oportunitat de ser la ciutat de la bicicleta, si es posen els mitjans necessaris en forma d’inversions, manteniment, informació i formació.

Mou-te en bici fa una crida a la conducció responsable, demana respecte al vehicle més dèbil i comprensió per a aquelles persones que per temor a una circulació enfocada a l’ús del cotxe, circula en moments determinats per la vorera. Alhora reitera que en les zones de vianants cal circular sota el principi del vianant primer, i si cal convertir-se el ciclista en un vianant més.

Junta Directiva de Mou-te en bici
Tel. 628.448.458
info@moutenbici.org