DdG – DIRECCIÓ

La Comissió Europea ha anunciat els 18 guanyadors del “Sustainable Urban Mobility 2013”, un programa que pretén promoure la mobilitat urbana sostenible. Entre els projectes escollits hi ha “Girona Cycle Sexy”, una iniciativa impulsada per l’Associació de Naturalistes de Girona que compta amb la participació de l’entitat Mou-te en Bici i de l’Oficina Verda de la Universitat de Girona.

La proposta local té com a objectiu promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport. Per aconseguir-ho, pretén projectar una imatge de la bicicleta com un mitjà “divertit i atractiu”.

Aquesta campanya veurà la llum a finals d’aquest any, però està previst que concentri la major part d’activitats per al gener de l’any vinent. Entre aquestes accions futures s’hi preveu un concurs en el qual es proposarà als ciclistes que es disfressin i comparteixin el seu look a la xarxa social Instagram, o una desfilada de bicicletes pels carrers de Girona on es premiarà l’originalitat i la creativitat dels participants.
La iniciativa, oberta a tota la ciutadania, focalitzarà el seu missatge sobretot al públic jove.