El proper dissabte 22 de febrer, dins els actes del 2n Aplec de la Bicicleta de Catalunya vinculats al 25è Aniversari de Mou-te en bici, hi haurà la Trobada d’entitats i grups de persones usuàries de la bicicleta de Catalunya, a Girona i Salt.

Totes les entitats i col·lectius de persones usuàries de la bicicleta d’arreu del país hi són convidades a participar, així com les persones que vulguin impulsar la formació d’un nou grup o col·lectiu a la seva localitat.

PROGRAMA:

11:00-13:00 Pedalada Popular “Els racons de Girona i Salt”
Sortida Can Ninetes (C. de Sta Eugènia 146, Girona)
Organitzada per Mou-te en Bici

14:00-15:00 Dinar Pícnic (cadascú porta el seu dinar)
Factoria Cultural Coma Cros (C. de St Antoni 1, Salt)

15:30-17:30 Acte central (Factoria Cultural Coma Cros, al C. de Sant Antoni 1, Salt)
> Omplim el mapa
> Dinàmica Experiències Compartides
> Declaració final

 

Les entitats de la bicicleta desenvolupem un paper clau en el desplegament de les polítiques de la bicicleta als respectius territoris, acompanyant i estimulant les administracions locals en el desplegament de les polítiques aportant la perspectiva de les persones usuàries, i divulgant i promoven entre la ciutadania la bicicleta com a opció de movilitat quotidiana.

Des de FEM Bici volem promoure l’enfortiment i la proliferació d’entitats arreu del territori que contribueixen a impulsar i difondre l’ús de la bici com a opció de mobilitat al nostre país.

L’objectiu d’aquesta trobada és el de reconeixer-nos, reivindicar-nos, donar-nos suport mútu, articular-nos i impulsar la formació de nous grups i entitats.

Si formes part d’una entitat o grup de la bici o t’agradaria impulsar-ne una a la teva localitat, T’HI ESPEREM!!!