1409

DdG – GIRONA

Alcalà admet que cada any el software falla per aquestes dates i que ja han reparat deu de les dotze estacions

La CUP de Girona va reclamar ahir que se solucionin els problemes de funcionament que pateix actualment el servei de Girocleta. La formació va criticar el mal estat de moltes bicicletes, i els múltiples aparcaments que hi ha fora de servei des de fa mesos. La CUP ha destacat, a més, la importància de tenir el servei a punt de manera immediata tenint en compte l’increment considerable del flux de mobilitat que experimentarà la ciutat com a conseqüència de l’inici de curs.
En aquest sentit, la formació ha demanat a TMG, la empresa municipal que s’encarregarà del servei a partir d’ara, que elabori un pla de millora i en solucioni les mancances, que ens darrers mesos s’han accentuat notablement.
El regidor de Mobilitat, Via Pública i Seguretat, Joan Alcalà, ha admès que ahir mateix van reparar els problemes en deu estacions i preveia que a les dues restants (jutjats i Plaça Marquès de Camps) es resolguesin en breu. Va admetre que cada any per aquestes dates apareixen problemes al software i que treballen perquè no passi més.