Girona. Girocleta a

El Punt Avui – GIRONA – REDACCIÓ

La formació vol que els aparcaments que no funcionen des de fa temps s’arreglin

El grup de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a l’Ajuntament de Girona ha exigit, mitjançant un comunicat, millores en el servei de la Girocleta. Segons la CUP, el servei té deficiències en el funcionament, hi ha bicicletes en mal estat i molts aparcaments fora de servei des de fa mesos.

La CUP demana a Transports Metropolitans del Gironès (TMG) que prevegi un pla de millora que posi fi als problemes de funcionament que té actualment el servei de la Girocleta. Segons la CUP, ara que el curs escolar ja ha començat, es fa més necessari que el servei sigui més eficient.

“Una peça clau”

En un comunicat, la CUP vol destacar que millorar el servei de la Girocleta és bàsic: “El sistema públic de bicicletes és una peça clau en la transició cap a un model de mobilitat més sostenible, segur i eficient.” La formació independentista demana que TMG, l’empresa municipal que s’encarregarà del servei, faci un pla de millora i posi fi “a les mancances”.

La CUP ha aplaudit la decisió de l’equip de govern, de CiU, de crear dues estacions al barri de Santa Eugènia (a Can Ninetes i a la plaça del Barco). El grup independentista –asseguren– ho reclamava des de feia temps.