DdG – BREDA

El projecte del carril bici que ha d’unir Breda i l’estació de Riells i Viabrea, amb un traçat paral·lel a la carretera GI-552, es començarà a redactar aquest 2016, segons va explicar dimarts passat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, després d’anunciar una inversió de més de quatre milions d’euros en el període 2016-2018 per ampliar la xarxa de carrils bici i vies verdes arreu del territori.

Així mateix, i segons un comunicat de l’Ajuntament de Breda, l’obra es podria licitar al llarg del 2017. Aquest carril és una obra llargament reivindicada al municipi, per la perillositat que suposa per als veïns passar per aquesta carretera quan es va a peu o amb bicicleta fins a l’estació.
D’altra banda, durant el 2016, Territori licitarà les obres de la via verda a l’entorn de la C-31 entre Vilamalla i Figueres i un tram de la via ciclista del Ter, i es començarà a redactar un estudi previ per implantar un carril bici entre Badalona i Blanes i la via verda de Santa Pau (GI-524).
També es completarà la redacció dels projectes, per a implantar un carril bici a la Costa Brava Centre, entre Sant Feliu de Guíxols i Palamós o la via verda de la C-31 entre Verges i Figueres.