24022014

DdG – GIRONA

Vestits per anar a l’oficina, de diumenge, amb el gos, per anar de pícnic, amb bicicleta de roda prima o bé amb bicicleta elèctrica: aquests van ser alguns dels looks ciclistes que es van poder veure ahir al matí a la Rambla de Girona durant la desfilada de la campanya Girona Cycle Sexy.
La iniciativa, impulsada per l’Associació de Naturalistes amb la participació de Mou-te en Bici i l’Oficina Verda de la Universitat, ha promogut durant les darreres setmanes l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a Girona, tot demostrant que utlitzar-la cada dia és “atractiu, pràctic i sostenible”.

Ahir, la campanya va celebrar el seu acte central amb l’organització d’una desfilada de moda i bicicleta al bell mig de la Rambla. En total hi van participar 26 persones, que van competir en dues categories diferents: “Bicicleta dia a dia” i “Glamour en bicicleta”. Totes dues van rebre propostes molt diferents, des de vintage fins a hippiechic i executiu, per exemple.

Els guanyadors de la categoria “Dia a dia” van ser Emma Soy i Sergi Nuss, mentre que en segon lloc va quedar El Hassane Nahraoui. Pel que fa a la categoria “Glamour”, el primer premi se’l van endur Joan i Aniol Maeso i el segon va ser per a Jonatan Salas.

Durant l’acte també es van entregar els premis del concurs d’Instagram, al qual es van presentar 335 imatges.