Llum vermell per als Mossos d’Esquadra. En lloc de multar els cotxes que avancen ciclistes imprudentment (la impunitat generalitzada la veiem cada dia) s’apunten a la festa de la imprudència, i la multa és per al ciclista avançat la vida del qual posen en perill. Motiu de la sanció: no adonar-se que un vehicle de “la secreta” era policial en el moment de fer el corresponent gest de protesta per l’avançament
perillós. No és la policia que volem. En volem una que doni exemple o almenys es comporti de manera que no faci d’ella mateixa objecte de sanció, una que no cometi abusos d’autoritat, i accepti que tractar-la com a ciutadans qualssevol mentre estan camuflats de ciutadans qualsevol no és cap falta de respecte a l’autoritat.

Llum vermell per a qui va posar els filferros al camí dels Àngels. Tot i que la intenció no hagués estat fer mal (segons les seves pròpies paraules) la possibilitat de fer mal era ben real.

Llum verd per a l’ajuntament de Llagostera i els seus ciutadans, que decideixen que la seguretat no té preu.

Llum verd per al consorci de les vies Verdes i l’associació de càmpings de Girona. Les seves bones relacions en concreten en accions i donen fruits.

Les bicicletes a la premsa

SI ET POSEN UNA GORRA AL CAP ET CREUS QUE TENS RAÓ I LA RESTA DEL MÓN VA ERRAT?

SI ET POSEN UNA GORRA AL CAP ET CREUS QUE TENS RAÓ I LA RESTA DEL MÓN VA ERRAT?
Els mossos multen un ciclista després d’avançar-lo imprudentment.

EL PUNT 21/02/2017
http://www.elpuntavui.cat/punt-divers/article/4-divers/1074865-denuncia-que-uns-mossos-l-avancen-imprudentment-protesta-i-acaba-denunciat.html?cca=1

LLAGOSTERA VOTA

LLAGOSTERA VOTA. En un procés participatiu s’acorda finançar tres projectes que milloraran la seguretat a peu i amb bici.

DIARI DE GIRONA 22/02/2017
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/02/22/llagostera-invertira-12000–robots/830687.html

GIRONA EN OBRES. Darreres informacions de Santa Eugènia.
CÀMPINGS I VIES VERDES. Nascuts per entendre's.

CÀMPINGS I VIES VERDES. Nascuts per entendre’s.

DIARI DE GIRONA 25/02/2017
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/02/25/campings-mostren-seva-oferta-cicloturistica/831278.html

ELS FILFERROS CAMÍ DELS ÀNGELS.

ELS FILFERROS CAMÍ DELS ÀNGELS. Localitzat l’autor que afirma que el motiu era un conflicte amb un veí i no fer mal a ciclistes o corredors.

DIARI DE GIRONA 26/02/2017
http://www.diaridegirona.cat/girona/2017/02/26/localitzen-lhome-que-posava-filferros/831455.html