DdG –  josefina ortiga moriscot – girona

Sóc una dona força gran, i em preocupa enormement l’incivisme ciutadà que tenim a la meva ciutat, ciutat on he nascut i he viscut tota la meva vida.
S’ha fet molt difícil caminar pel carrer amb un mínim de seguretat, s’han fet carrils bici, em sembla bé, però la meva pregunta és, per què la majoria d’usuaris no ho respecten i van per qualsevol vorera de la ciutat a tota pastilla sense que ningú els sancioni? A mi, en particular, ja m’han atropellat dues vegades… per sort només amb alguns cops. On són els susdits Municipals? O Mossos? Per multar-los… A mi ben bé que em van multar per no portar el cinturó de seguretat només sortir de casa.
Tot això és vergonyós i espero i suplico que algú hi posi remei, o algun dia hi haurà una desgràcia considerable. Això no és Holanda.