Albert Martos el nou president de Mou-te en bici

Presentació

El passat 18 de febrer vam celebrar la 21a assemblea anual de Mou-te en Bici. Un dia festiu que començava amb una pedalada popular, continuava al voltant d’una taula fent balanç de l’any passat i enfocant amb il·lusió el futur i, finalitzava gaudint d’un agradable dinar plegats.

Lluny queda la primera assemblea feta el 1996, on un grup de persones es va reunir per posar el seu gra de sorra en la millora de la mobilitat del nostre territori. 21 anys han donat per molt i podem constatar, amb alegria, que la quantitat de ciclistes que circulen diàriament pels nostres carrers ha crescut d’una manera molt important. Tot i això, gran part de les reivindicacions inicials continuen ben vigents i, el fet de tenir més ciclistes a les ciutats, fa que els temes a tractar des de l’entitat cada cop siguin més nombrosos.

Són moltes les persones que demanen el nostre suport per millorar la seva mobilitat i la nostra voluntat és treballar per fer-ho possible. Per això, hem fet, i continuarem fent, multitud d’activitats lúdiques i reivindicatives per conscienciar a la població; tallers, cursos i inspeccions tècniques per millorar la seguretat dels ciclistes i de la resta d’usuaris de la via pública i, contactes amb les administracions, partits polítics i d’altres entitats per tal de fer sentir la nostra veu.

Mou-te en Bici pot fer tot això gràcies als més de 350 socis i, als membres i persones col·laboradores de la junta que, altruistament, dediquen una part important de les seves vides a tirar endavant l’entitat. No obstant i això, ens continuen faltant ulls, orelles, boques i mans per arribar a cada racó de les comarques gironines. Volem construir un futur millor amb unes ciutats i pobles amb l’aire més net, amb menys sorolls, menys embussos, agradables per passejar i on els nens i nenes puguin jugar, de nou, amb seguretat al carrer.

I, tot això, sols ho aconseguirem amb la teva ajuda.

Albert Martos Ros