VILAFANT – DDG

Un home de 56 anys que transitava en bicicleta va patir ahir ferides greus després de patir una topada contra un vehicle quan circulava per la carretera GIP-5121 a Vilafant, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L’home presentava una fractura oberta a una de les cames i un fort cop al cap que van fer necessari traslladar-lo urgentment a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va ser ingressat amb pronòstic greu, segons van confirmar els Mossos d’Esquadra.
L’accident va ocórrer cap a dos quarts de cinc de la tarda, quan el ciclista circulava per la via que comunica l’Alt Empordà des de Vilafant amb Banyoles. A l’alçada del quilòmetre 1, un vehicle Renault Exprés va col·lidir, per causes que els Mossos d’Esquadra investigaven, amb el ciclista. El vehicle es va aturar preceptivament i el conductor va donar negatiu en alcoholèmia, segons van informar des del cos policial.
D’altra banda, ahir a un quart de sis de la tarda la N-II a la Jonquera va experimentar retencions a causa de dos camions que van topar, sense conseqüències per als seus ocupants, segons van indicar els Bombers.