1403

DdG – ROSES  – C.VILÀ

Quaranta quatre empreses han col·laborat i es donaran dos euros per cada quilòmetre fet

El regidor de Festes de Roses, Joan Manel Fernández començarà avui un viatge de 5.000 quilòmetres solidari, des de Roses fins a Sevilla en bicicleta. Cada quilòmetre suposarà recaptar dos euros que es destinaran a la Fundació Roses Contra el Càncer gràcies a la implicació de l’empresariat local.

“Cada any faig un viatge llarg en bicicleta”, explica el regidor que ?l’any passat “el vaig fer fins a Beas de Segura en agraïment a Sant Marcos per un problema greu de salut que vaig tenir i que me’n vaig sortir”. I aquest any ha decidit que el viatge el portarà fins a la Basílica de la Verge de la Macarena.

El regidor ha aconseguit la implicació de l’empresariat. Fins a 44 empreses són les que donen suport a la iniciativa en solidaritat amb l’entitat oncològica i fent un donatiu d’entre 50 i 200 euros s’ha aconseguit fins al moment aportar-ne 5.390. El regidor es paga de la seva butxaca el viatge i els diners que recollits seran íntegrament per a l’entitat. Es repartiran guardioles a la població perquè més veïns se sumin a la iniciativa.
El viatge començarà a un quart de set del matí “amb ciclistes del Club Ciclista Roses que m’acompanyaran fins a Medinyà aproximadament. Fins a Barcelona l’acompanyarà Jonathan Fernández, el seu fill estudiant de comunicació Audiovisual que vol fer un video dels dos primers dies de trajecte i dels dos finals, ja a Andalusia.

El viatge es farà en vuit etapes amb la previsió d’arribar el dia 21 de març a Sevilla. “Si arribo dos dies més tard, no passa res, no tinc cap pressa, m’he fet una ruta i una previsió però tot dependrà de les forces”, remarca el regidor.

Fernández anirà en una bicicleta de carreres que arrossegarà un carret de 15 quilos on portarà dues mudes, roba per si plou; recanvis de bicicleta; i menjar com barretes energètiques.