DdG – FONTCOBERTA – E.B

Un helicòpter medicalitzat va evacuar-lo ferit al Trueta i durant la tarda va rebre l’alta

Una furgoneta va atropellar un nen de nou anys que circulava en bicicleta pel nucli de Melianta, a Fontcoberta. La criatura va resultar ferida de caràcter menys greu i un helicòpter medicalitzat el va evacuar fins a l’hospital Josep Trueta de Girona. Al llarg del vespre, després de fer-li les proves necessàries, els metges del Trueta van decidir donar-li l’alta.

Els fets es van produir cap a un quart de sis de la tarda, quan el nen, que anava en bicicleta acompanyat del seu pare, es trobava pedalant per la plaça Catalunya del nucli de Melianta. Tot d’una, segons fonts consultades, una furgoneta el va envestir després de fer una forta frenada a la intersecció amb el carrer Berenguer Espasens. Es dóna el cas que en l’indret on va tenir lloc l’accident hi havia un senyal de cediu el pas que el menor no hauria respectat.

Tot i això, el nen de nou anys de Fontcoberta anava ben equipat amb un casc de ciclista i amb la caiguda, malgrat les ferides superficials i un bon cop al cap, gràcies a la protecció no va haver de lamentar-se més danys personals.

La furgoneta que va atropellar el nen va frenar de cop en veure la criatura que travessava l’encreuament però, tot i així, el nen va topar i va quedar ferit del cap i els llavis. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar de seguida en rebre l’avís i a més d’una ambulància va activar l’helicòpter. El nen un cop atès i avaluat pels metges es va considerar que havia quedat ferit de caràcter ?menys greu i se’l van emportar en helicòpter fins al Trueta. El nen és un veí de Fontcoberta, té un germà bessó i la seva família és del poble. A banda dels serveis mèdics del SEM també es van desplaçar al nucli de Melianta els Bombers, amb un dotació terrestre.