Girona. Llibreria 22. Presentació del llibre Quadern de viatge (De Catalunya al Japó en bicicleta), de Xavier Corominas, amb un maridatge d'arròs i vi en què també participaran Guillem Terribas, Toni Sant i Xavier Corominas.. Girona. Llibreria 22. Presentació del llibre Quadern de viatge (De Catalunya al Japó en bicicleta), de Xavier Corominas, amb un maridatge d'arròs i vi en què també participaran Guillem Terribas, Toni Sant i Xavier Corominas.

Girona. Llibreria 22. Presentació del llibre Quadern de viatge (De Catalunya al Japó en bicicleta), de Xavier Corominas, amb un maridatge d’arròs i vi en què també participaran Guillem Terribas, Toni Sant i Xavier Corominas.. Girona. Llibreria 22. Presentació del llibre Quadern de viatge (De Catalunya al Japó en bicicleta), de Xavier Corominas, amb un maridatge d’arròs i vi en què també participaran Guillem Terribas, Toni Sant i Xavier Corominas.

El Punt Avui

Xavier Corominas va presentar divendres Quadern de viatge. De Catalunya al Japó en bicicleta, a l’Espai 22 de Girona, on mig centenar de persones van poder menjar un arròs fet per Salvi Jacomet i beure vi de Laguardia. “Parlo molt de menjar en el llibre”, va dir l’autor, acompanyat de Guillem Terribas, Toni Sant i Salvador Garcia-Arbós, que es va referir al “viatge vital, màgic i històric” de Corominas al llarg de 20.000 km –6.000 en bici– fins a Tòquio: “Un viatge en què vaig aprendre molt.”